2020-12-14 Novinky - produkty

Alfa Laval otevírá v Dánsku nové aplikační a inovační centrum pro manipulaci s kapalinami

Alfa Laval, světový lídr v oblasti technologií pro přenos tepla, přední výrobce odstředivých separátorů a zařízení pro manipulaci s kapalinami, otevírá v dánském Koldingu nové aplikační a inovační centrum. Toto centrum posilní a upevní vedoucí pozici společnosti na trhu s výrobky pro manipulaci s kapalinami, být v přímém kontaktu se zákazníky, dále inovovat produkty a optimalizovat výrobní procesy zákazníků.

 

Investice do nového centra o celkové rozloze 1600 m2 jde ruku v ruce s naší vizí: urychlit proces inovací a být první volbou pro všechny zákazníky, kteří hledají ta nejlepší čerpadla, ventily a čisticí a mísící zařízení pro použití v potravinářském a farmaceutickém průmyslu.

 

„Jde nám především o to, aby naši zákazníci mohli posunout svou výrobu a podnikání na další úroveň,“ říká Mikkel Nordkvist, viceprezident divize pro manipulaci s kapalinami. „Naši zákazníci mohou vidět (buď osobně nebo online), jak produkty společnosti Alfa Laval fungují v reálných podmínkách. Díky přísným zkušebním testům, které provádí naši odborní pracovníci, můžeme zajistit, že produkty, které opustí naše brány, budou vynikat bezkonkurenční efektivitou, plnit i ty nejpřísnější nároky na čistotu a zvládnou snížit výrobní náklady našich zákazníku, jelikož spotřebovávají málo energie, vody a čistících prostředků. Je to ten nejlepší způsob, jak můžeme vyhodnotit jejich celkový výkon.“

 

„Naše nové centrum představuje unikátní prostředí pro vývoj nových technologií a produktů pro manipulaci s kapalinami. Používáme moderně vybavené testovací laboratoře a ten nejnovější software na trhu, díky čemuž můžeme všechny nové potravinářské a farmaceutické produkty podrobit přísným testům simulující reálné podmínky jejich použití,“ říká Rikke Kau Breinholtová, viceprezidentka a ředitelka oddělení pro výzkum a inovace. „Naše produkty můžeme dále upravovat a zlepšovat na základě poznatků získaných od našich zákazníků. Inovované produkty, které jsou vyrobeny přesně podle jejich představ, tak můžeme na trh uvádět rychleji než kdy dříve. Právě rychlý vývoj a inovace jsou tím, co naši zákazníci ocení nejvíce.“

Štítky

Vše
alfa laval innovation centre kolding 640x360

Věděli jste, že…

společnost Alfa Laval provozuje několik inovačních a zkušebních center a čtyři z nich se nachází v Dánsku; v Soborgu (dekantéry pro potraviny a odpadní vody), v Aalborgu (námořní aplikace), v Nakskově (membránové aplikace) a nyní v Koldingu (manipulace s kapalinami)?

 

Rezervujte si návštěvu centra

Chcete navštívit Aplikační a inovační centrum? Vyplňte tento formulář.

Více informací

Související informace: