2020-11-22 Novinky - produkty

Vzdálená podpora – servis bez nutnosti cestování

Vzdálená podpora pro udržení chodu vašeho zařízení v optimálních podmínkách představuje chytrý způsob, jak zvládnout preventivní údržbu, zajistit provozuschopnost a ochranu před běžnými poruchami. Službu lze využít k provádění oprav, ale také k optimalizaci plánů údržby pro vyšší výkon a spolehlivost.

 

Společnost Alfa Laval nyní představuje novou servisní službu Vzdálené podpory, kde pomocí vzdálené komunikace poskytujeme podporu při uvádění do provozu, řešení potíží, údržbě a optimalizaci procesů. Začínáme kontrolou plnění bezpečnostních požadavků, vybavení a instalace. S pomocí obsluhy zařízení vizuálně zkontrolujeme váš stroj a dáme vám detailní pokyny. K poskytnutí vzdálené podpory je zapotřebí pouze přístup k internetu a chytrý telefon, tablet nebo počítač s videokamerou.

Jak to funguje?

Zašleme vám odkaz obsahující podrobné instrukce nebo servisní příručku, součástí je i informace týkající se zajištění bezpečnosti práce, a dále vysvětlení, jak vizuálně zkontrolovat nebo opravit vaše zařízení a na co byste se zejména měli zaměřit. Pomocí tohoto odkazu budete spojení s našimi servisními techniky nebo členy týmu technické podpory. Pokud budete mít během využívání služby jakékoli dotazy, naši technici jsou připraveni vám poskytnout vzdálenou pomoc. Po ukončení technické podpory bude vygenerována závěrečná zpráva, která bude automaticky zaslána našim odborníkům k vyhodnocení nálezů a vám k evidenci.

Co získáváte?

  • Kontrolu vašeho zařízení prostřednictvím vzdálené podpory – za nižší hodinovou sazbu a bez úhrady cestovních nákladů
  • Detailní pokyny
  • Přehled důležitých zjištění
  • Doporučení nápravných opatření, vylepšení nebo modernizace

Výhody

  • Snadný a finančně nenáročný servis zařízení nebo odstraňování problémů
  • Snížení rizika poruchy
  • Prodloužené servisní intervaly a delší životnost vašeho zařízení
  • Návrhy na modernizaci a zlepšení

Vzdálená podpora

Vzdálenou podporu poskytujeme pro jakékoliv zařízení značky Alfa Laval, včetně rozebíratelných a svařovaných deskových výměníků tepla, dekantérů a talířových separátorů.

Ceník

Společnost Alfa Laval vám poskytne ceník na základě údajů o výrobku a sjednané úrovně služby. Zákazníci se servisními smlouvami získávají ještě nižší sazby.

 

Kontaktujte nás

Štítky

Vše
Remote guidance 640x360

Jak funguje rozšířená realita?

Související informace: