2022-01-18 Novinky - produkty

Společnost Alfa Laval zavádí nové standardy pro hygienickou manipulaci s kapalinami v průmyslových odvětvích

Společnost Alfa Laval pokračuje v uvádění inovativních výrobků na trh a čerpadlo Alfa Laval DuraCirc® zvyšuje standardy pro potravinářský, mlékárenský a nápojový průmysl, domácnost a osobní hygienu. Společnost Alfa Laval využila své rozsáhlé zkušenosti z dříve vyvinutých produktů a vytvořila nový design s bezkonkurenční hodnotou pro zákazníka, který poskytuje vysoký výkon, hygienickou bezpečnost - a snadnou údržbu.

 

Toto uvedení na trh je dalším příkladem závazku společnosti být technologickým lídrem.

Jedinečná koncepce tohoto nového čerpadla Alfa Laval je zaměřena na hygienu a bezpečnost, zajišťuje efektivní výkon, který splňuje nejnovější světové hygienické normy (EHEDG a 3A), a zároveň umožňuje snadnou údržbu. V minulosti si zákazníci museli vybrat mezi čerpadly, která jsou výkonná, nebo čerpadly, která se snadno čistí a servisují. Čerpadlo DuraCirc poprvé kombinuje to nejlepší z obou světů a nastavuje nový průmyslový standard.


Klíčovými vlastnostmi našeho nejnovějšího čerpadla jsou jednoduchost, účinnost a bezpečnost

říká Nish Patel, prezident divize Food & Water. "Je to pro nás přelomový výrobek. Zdůrazňuje naše odhodlání inovovat technologie, které pozitivně ovlivní podnikání našich zákazníků. Nabízí efektivnější a udržitelnější zpracování, lepší výsledky a spolehlivost."

 

 

Štítky

Vše

Související informace: