2023-09-12 Novinky - produkty

Navštivte Aplikační a inovační centrum Alfa Laval přímo zde

Chcete se dozvědět, jaké vybavení je pro danou oblast optimální, než se rozhodnete investovat? Chcete zjistit jaké jsou konkrétní úspory, než se rozhodnete pro modernizaci? V Aplikačním a inovačním centru Alfa Laval to můžete udělat. Napodobíme vaše výrobní zařízení a provedeme reálné zkoušky, abychom vám ukázali možnosti a zdokumentovali úspory. Optimalizujeme například míchání a dispergaci, čištění nádrží a ventilů, dopravu kapalin a přenos tepla - stačí si vybrat.

Zveme vás na virtuální prohlídku Aplikačního a inovačního centra s Mikkelem Nordkvistem, vedoucím produktového manažmentu v Alfa Laval.

Aplikační a inovační centrum Alfa Laval je otevřeno pro všechny podniky, které chtějí optimalizovat hygienické procesy, maximálně využít suroviny, optimalizovat čištění, dokumentovat úspory vody a energie a snížit celkové náklady na vlastnictví.

Application and Innovation Centre_Kolding_Customer test centre_640x340x2.png

"Naše nastavení v Centru je velmi flexibilní a zkoušky můžeme provádět jakýmkoli způsobem, který si naši zákazníci přejí. Můžete být přítomni přímo v Centru, účastnit se na dálku nebo se jen zúčastnit schůzky, na které získáte výsledky a závěry. Naši odborníci z oboru a aplikací se postarají o vše od nastavení zkoušek až po závěrečnou zprávu s doporučeními," říká Mikkel Nordkvist.

Široká škála testů

Specifikace na papíře ožívají v Centru. Nastavení procesu lze opakovaně upravovat tak, aby fungoval co nejlépe. A úspory jsou vyčísleny a zdokumentovány.

Centrum nabízí širokou škálu zkušebních možností v oblasti čištění nádrží a ventilů pomocí kompletního zařízení CIP, míchání a dispergace všech druhů kapalin a prášků, jakož i dopravy kapalin a přenosu tepla.

"Výsledky zkoušek mohou pomoci zdůvodnit ekonomickou výhodnost jak nových instalací, tak optimalizace stávajících technologických linek. Zkoušky ve středisku pomáhají dokumentovat například úspory vody a energie, vyšší výnosy, méně odpadu a lepší hygienu, což se promítá do nižších celkových nákladů na vlastnictví a lepšího plnění cílů udržitelnosti," říká Mikkel Nordkvist.

Podívejte se na webinář a dozvíte se více o Aplikačním a inovačním centru Alfa Laval. Webinář je vysílán v angličtině.

Webinář

Štítky

Vše

Související informace: