2023-08-15 Novinky - produkty

Nová řada výměníků Hygienic line zvyšuje bezpečnost výrobků

Důvěřujte řadě Alfa Laval Hygienic line, zcela nové prémiové řadě rozebíratelných deskových výměníků tepla, která zajišťuje vyšší úroveň hygieny, účinnější ohřev a chlazení a vyšší bezpečnost výrobků.
Proč? Protože se na celém světě klade zvýšený důraz na bezpečnost potravin. Tyto inovativní deskové výměníky tepla byly vyvinuty s jasným důrazem na vyšší hygienu, bezpečnost výrobků a udržitelnost.
Optimalizovaná čistota je hnací silou naší zcela nové řady hygienických výměníků."

- Magnus Wessman, produktový manažer řady deskových výměníků tepla Hygienic line, Alfa Laval

Překročte hranice a zajistěte si cestu k hygienickému vytápění a chlazení

Inovativní konstrukce řady Hygienic line zahrnuje pokročilou technologii desek - zvyšuje hygienu, rovnoměrnou distribuci médií a bezpečnost výrobků.

  • EquiFlow, inovativní rozložení desek pro rovnoměrnější ohřev, účinnější CIP čištění, lepší hygienu a delší intervaly mezi čištěním.
  • SmoothPort, patentovaná konstrukce otvoru, udržuje vstupní a výstupní otvor čistší, zabraňuje ulpívání pevných částic nebo vláken na desce a zajišťuje úplnou odvodnitelnost.
  • CleanChannel zajišťuje nejvyšší hygienické standardy tím, že usnadňuje odstraňování částic během čištění.

Podívejte se, jak fungují

 

Zrychlení udržitelnosti

Řada Alfa Laval Hygienic line navíc pomáhá snižovat ekologickou zátěž při výrobě potravin a léčiv. Silnější a tenčí desky s pokročilou konstrukcí se projevují v menší spotřebě oceli při výrobě zařízení a až o 15 % vyšší energetické účinnosti.

Získejte vynikající hygienu, účinnost přenosu tepla a udržitelnost v nové řadě rozebíratelných deskových výměníků tepla, které nemají konkurenci.

 

Zajímá vás to? Zjistěte více

 

Štítky

Vše

Související informace: