2023-06-08 Novinky - produkty

Snižte až 90 % nákladů na čištění ventilů

Možná nevíte, že v průměru 20 % celkové spotřeby energie většiny výrobních závodů připadá na CIP. To znamená, že modernizace systémů CIP je obrovskou příležitostí ke zvýšení udržitelnosti a ziskovosti Vašeho závodu.

 

banner_image_near74.jpg

Udělejte chytrá rozhodnutí o modernizaci již nyní

Inspirujte se. Představte si, jak se na vašich výsledcích může projevit 30% úspora energie čerpadel, 70% úspora vody ze systémů čištění nádrží, 80% úspora energie míchadel a až 90% úspora vody z CIP ventilů. Prozkoumejte dokument Optimalizace CIP.

Stáhněte si ebook nyní

 

Nenechte si ujít velké úspory

“Jednou sám vidět je lepší než stokrát slyšet” je možná klišé. Když však uvidíte tvrdá fakta o úsporách energie, vody a čisticích prostředků, zjistíte, jak snadné je dosáhnout cílů udržitelnosti Vaší společnosti přechodem na nejnovější technologie CIP (Cleaning-in-Place) společnosti Alfa Laval.

Kolik můžete ušetřit?

Dovolte společnosti Alfa Laval, aby Vám pomohla dosáhnout udržitelnosti. Ve společnosti Alfa Laval plníme své sliby. Žádné fráze, jen tvrdá fakta o tom, jak můžete snížit své náklady a dosáhnout svých cílů v oblasti udržitelnosti.

Díky auditu zařízení Alfa Laval s využitím našeho nástroje Joules pro udržitelnost získáte hloubkovou analýzu výkonu zařízení, výpočty a ověření zlepšení účinnosti a úspory při modernizaci CIP.

Prozkoumejte více - Objednejte si audit zařízení Alfa Laval ještě dnes

Štítky

Vše

Související informace: