2023-07-18 Novinky - produkty

Staňte se chytře hospodařící firmou

Připravte se na odemknutí potenciálu: Udržitelné potravinářství a farmacie začíná optimalizací procesů. Tím, že každý krok procesu bude co nejspolehlivější a nejefektivnější. Tím, že děláte více s méně. Neplýtváním vodou, energií ani produkty. Dosažením skutečné udržitelnosti v samotném jádru vašeho podnikání. Tím, že úspory energie, vody a nákladů půjdou ruku v ruce.

 

Systém OptimizeTM od společnosti Alfa Laval podpoří Vaše stávající procesy a umožní až 90% úsporu vody, energie a chemikálií pouze s malými a nerizikovými investicemi.

Nesetrvávejte ve standardu - optimalizujte!

Voda má v potravinářském a nápojovém průmyslu zásadní význam. Zároveň se spotřeba vody stává vedle energetické účinnosti klíčovým parametrem udržitelnosti. Proč? Protože hospodaření s vodou a její efektivita poskytují povolení k provozu a konkurenční výhodu.

Úspory vody a energie se projevují v celé šíři. Od získávání, čerpání a ohřevu vody až po cirkulaci a úpravu technologické vody. Proaktivní a systematický přístup k hospodaření s vodou vám umožní sledovat spotřebu vody, najít kritická ohniska a investovat do modernizací, které mají skutečný význam.

Nyní je čas jednat

Efektivní využívání vody je nutné všude. Účinnost komponentů, jako jsou čerpadla a ventily, zaznamenala obrovské zlepšení a zároveň se objevily nové možnosti automatizace. Nahrazení starších technologií nové generace má velký potenciál pro zlepšení účinnosti využití vody.

Proto společnost Alfa Laval představila systém OptimizeTM. Optimize poskytuje praktická fakta a poznatky, které Vám umožní splnit cíle udržitelnosti a snížit celkové náklady na vlastnictví. OptimizeTM poskytuje doporučení pro modernizace vhodné do budoucna, které pomáhají šetřit vodu a náklady a zároveň zlepšují vodní a energetickou stopu zařízení.

Začněme!

Štítky

Vše
optimize-preview-image640x360

        

Související informace: