2023-09-26 Novinky - produkty

Tým Alfa Laval opět sbíral kilometry pro TERIBEAR

I v tomto roce podpořila společnost Alfa Laval Česká republika sportovně charitativní událost TERIBEAR, jednalo se o 2. ročník našeho běhu pro dobrou věc!

Letos poprvé probíhala akce virtuálně přes mobilní aplikaci viRACE, sbírat kilometry tak mohli v týdnu od 14. do 23. září kolegové z celé republiky. Chodit či běhat mohl kdokoli, vůbec totiž nezáleží na věku nebo fyzické kondici, nejdůležitější je chuť pomáhat. Kromě sbírání kilometrů prostřednictvím aplikace jsme vyrazili i na hromadnou výpravu do parku Stromovka, kde na nás po zdolaných kilometrech čekalo příjemné osvěžení.

Po deseti dnech aktivity a vzájemné přátelské rivality urazil náš tým Alfa Laval vzdálenost úctyhodných 716,7 km (což je téměř vzdálenost z Karlových Varů do Košic). Zlepšili jsme tak loňský výkon o 80 % a vytvořili příspěvek pro Nadaci Terezy Maxové bezmála 14.500 Kč.

Děkujeme všem, kteří se aktivně zapojili a udělali tak něco nejen pro radost a zdraví, ale především pro dobrou věc.

O akci Hýbejte se s TERIBEARem

Ojedinělá charitativní akce pro podporu rodin letos již po deváté rozhýbala Českou republiku. Hlavním smyslem tradičního charitativního běhu je pomoc ohroženým dětem a rodinám či nastávajícím matkám v nouzi. Za každý ušlý kilometr připíší partneři akce 20 Kč na kontkrétní příběh pomoci. Více na teribear.cz.

Štítky

Vše
LI - 640x360 act

Související informace: