Modernizace zařízení – Chytrý způsob, jak zvýšit kapacitu pivovaru

Po vyhodnocení různých řešení pro zvýšení výrobní kapacity se pivovar Dalian Daxue rozhodl pro modernizaci zařízení Alfa Laval za účelem optimalizace procesního modulu Alfa Laval ALDOX™ High Gravity Beer.

DATUM 2023-11-28

Pivovar Dalian Daxue potřeboval rozšířit svou kapacitu a zvažovaly se dvě možnosti: doplnění stávajícího systému ALDOX™ odplyňovacím systémem od místního dodavatele (který nebyl schopen splnit požadavky na maximální výrobu), nebo nahradit systém ALDOX™ větší jednotkou, což by však znamenalo nákladnou investici. 

Společnost Alfa Laval byla v pivovaru na běžné servisní návštěvě a dozvěděla se o problémech, které omezují jeho výrobní kapacitu. Navrhla tak modernizaci zařízení pro optimalizaci stávajícího systému ALDOX™. Díky této možnosti nemusel pivovar investovat do nového a většího zařízení.

Modernizace zařízení zajistila zvýšený výkon

Modernizace zařízení společnosti Alfa Laval zajistila zvýšení kapacity podle požadavků dle nejvýkonnějších měsíců a pivovar Daxue byl velmi spokojen s odbornými znalostmi a podporou poskytnutou společností Alfa Laval.

Výhody

  • Vyšší kapacita bez nutnosti pořizování nového zařízení
  • Kompletní podpora s řešením na míru
  • Kompatibilita a bezpečnost
  • Klid při provozních procesech

Prodloužení výkonnosti s portfoliem služeb 360° Alfa Laval

Naše rozsáhlé portfolio servisních služeb nabízí veškeré služby, které potřebujete k zajištění špičkového výkonu, maximální doby provozuschopnosti a provozní efektivity svého zařízení Alfa Laval po celou dobu jeho životnosti. Náš tým odborníků a dostupnost náhradních dílů vám zajistí klidné spaní.

Více o portfoliu služeb 360° Alfa Laval

Zákazník

Pivovar Daxue, založený v roce 2001, se nachází ve městě Dalian v provincii Liaoning na severovýchodě Číny, kde je třetím největším pivovarem. Pivovar má roční kapacitu 280 000 hektolitrů piva a v provincii Liaoning, která je čtvrtým největším pivním trhem v Číně, je velmi uznávaný.