Výroba sýrů
Úspěšná výroba vyžaduje zachování kvality mléka během citlivých fází zpracování a odstranění drobného materiálu kvůli zachování vysoké kvality a výnosů. Komponenty Alfa Laval garantují šetrné a účinné tepelné zpracování a čerpání, které jsou klíčové pro optimální kvalitu a výnosnost. Naše membrány umožňují výrobu čerstvých i měkkých sýrů.
Moderní řešení pro výrobu sýrů
Měkké sýry, speciální sýry a tvrdé sýry s netradičními novými chutěmi patří k nejrychleji rostoucím kategoriím výrobků v tomto odvětví. Výrobci sýrů proto musejí používat výrobní systémy, které zpracují suroviny kvalitně a účinně a umožní flexibilní změnu výroby podle preferencí spotřebitelů. Aby výrobci uspokojili poptávku spotřebitelů, musejí vyrábět velká množství kvalitních výrobků a splňovat přísné zákonné požadavky.
Pro splnění těchto požadavků nabízí společnost Alfa Laval širokou řadu hygienických zařízení ke zpracování mléka pro výrobu sýrů. Naše zařízení s kompletně dohledatelnou historií nabízejí rychlosti a účinnosti, které jsou nezbytné ke zvýšení výroby při zachování kvality výrobků. Hlavní je však to, že s hygienickými zařízeními Alfa Laval se mohou výrobci sýrů soustředit jen na svou práci.
Proč si vybrat výrobky Alfa Laval?
- Osvědčená spolehlivost
- Naše komponenty garantují šetrné a účinné tepelné zpracování a čerpání, které jsou klíčové pro optimální kvalitu a výnosnost.
Katalog produktů
Informační materiály o výrobcích pro hygienické aplikace
Získejte požadované informace o našich výrobcích pro hygienické aplikace.
Trubky a fitinky