Výroba ovocných a zeleninových džusů

Úspěšná, zisková výroba šťáv, pyré a dalších nápojů z ovoce a zeleniny je závislá na jemné rovnováze veškerých parametrů. Na jedné straně je podstatná kvalita, chuť a barva vstupní suroviny. Na straně druhé je základem dodržet standardy a požadavky jak hygienické, tak i zdravotní a bezpečnostní. Zároveň je také důležité dlouhodobě snížit výrobní náklady na minimum. Vybavení, systémy, know-how a služby Alfa Laval vám tuto křehkou rovnováhu pomohou udržet.

Fruit and vegetable processing640x360

Jedinečné možnosti

Hlavní technologie Alfa Laval hrají ústřední roli při separaci, koncentraci, ohřevu a chlazení dužiny, vlákniny, šťávy a vody ve šťávách a pyré, které se získávají z ovoce a zeleniny. Naše jedinečné schopnosti umožňují provádět tyto operace s menším množstvím odpadu, nižší spotřebou energie a efektivnějším využitím vedlejších produktů.

Výhoda inovace

Značka Alfa Laval je hrdá na svou dlouholetou tradici výroby zařízení na zpracování ovoce a zeleniny za použití nejmodernějších technologií. Alfa Laval vyvinula proces sterilizace (UHT) a celý jeden zákaznický segment se již déle než půl století věnuje zpracování ovoce a zeleniny.

Udáváme směr v oblasti zpracování šťáv a pyré pro světové trhy. Technologické inovace značky Alfa Laval vám proto mohou poskytnout klíčovou výhodu na počátku (ale i během) vaší cesty vzhůru.