Zpracování rajčat
Rajčata se používají v obrovském množství potravinářských výrobků, které vyžadují mnoho různých způsobů zpracování. Alfa Laval dodává všestranná a hygienická zařízení, která to umožňují.
Viskozita, chuť a barva
Technologie dekantačních odstředivek Foodec vám umožní vyrábět šťávu a pyré a pastu tak, že díky účinnému řízení viskozity, rizika vzniku plísní a teploty lze zlepšit přirozenou chuť a strukturu vašich výrobků.
Technologie Alfa Laval včetně tepelných zařízení ke koncentraci a sterilizaci surové šťávy, pyré nebo pasty zároveň pomáhá zachovat přirozenou barvu, což má zásadní význam pro maximální tržní hodnotu výrobku a spokojenost zákazníků.
Úspěch díky všestrannosti
Alfa Laval nabízí širokou škálu specializovaných zpracovatelských zařízení, která mohou zvýšit efektivitu a všestrannost vaší výroby a také kvalitu a prodejnost vašich výrobků z rajčat.
Dodáváme zařízení, která se perfektně hodí jak pro provozy na maloobjemové zpracování různých druhů ovoce, tak pro vysoce specializované závody na výrobu šťáv, pyré a past.