Zpracování rajčat

Rajčata se používají v obrovském množství potravinářských výrobků, které vyžadují mnoho různých způsobů zpracování. Alfa Laval dodává všestranná a hygienická zařízení, která to umožňují.

Tomato 640x360

Viskozita, chuť a barva

Technologie dekantačních odstředivek Foodec vám umožní vyrábět šťávu a pyré a pastu tak, že díky účinnému řízení viskozity, rizika vzniku plísní a teploty lze zlepšit přirozenou chuť a strukturu vašich výrobků.

Technologie Alfa Laval včetně tepelných zařízení ke koncentraci a sterilizaci surové šťávy, pyré nebo pasty zároveň pomáhá zachovat přirozenou barvu, což má zásadní význam pro maximální tržní hodnotu výrobku a spokojenost zákazníků.

Úspěch díky všestrannosti

Alfa Laval nabízí širokou škálu specializovaných zpracovatelských zařízení, která mohou zvýšit efektivitu a všestrannost vaší výroby a také kvalitu a prodejnost vašich výrobků z rajčat.

Dodáváme zařízení, která se perfektně hodí jak pro provozy na maloobjemové zpracování různých druhů ovoce, tak pro vysoce specializované závody na výrobu šťáv, pyré a past.