Výroba potravinových polotovarů
Úspěch při činnostech souvisejících se zpracováním potravin závisí na udržení křehké rovnováhy mezi špičkovým vzhledem, chutí, strukturou a doložitelnou kvalitou na jedné straně a trvale nízkými náklady na straně druhé. Našim zákazníkům nabízíme výjimečné možnosti v oblasti technologií nezbytných pro stěžejní výrobní procesy, jako je míchání, separace, tepelná úprava a čištění. Partnerství se společností Alfa Laval zajišťuje nejlepší možné výsledky v celém spektru upravených potravin.
Typické oblasti použití technologických řešení Alfa Laval:
- Pekárenské výrobky
- Obiloviny
- Cukrovinky
- Moučníky
- Výrobky z vajec
- Med
- Džemy a marmelády
- Krmiva pro domácí zvířata
- Polévky, omáčky a koření
- Výrobky z rajčat
Řešení Alfa Laval umožňují zákazníkům z potravinářského průmyslu těžit z řady nejpokročilejších dostupných technologií, a to v plném souladu s předpisy FDA i jinými mimořádnými hygienickými požadavky.
Naše jedinečné know-how poskytuje viditelné výhody tisícům výrobců potravin po celém světě, kteří oceňují komplexní výhody globálních technických zdrojů v kombinaci s lokálním know-how a okamžitou podporou. Na společnost Alfa Laval se vždy můžete spolehnout v tom, že vám nabídne nejlepší a nákladově nejefektivnější řešení vašich konkrétních potřeb při úpravě potravin.