Výroba potravinových polotovarů

Úspěch při činnostech souvisejících se zpracováním potravin závisí na udržení křehké rovnováhy mezi špičkovým vzhledem, chutí, strukturou a doložitelnou kvalitou na jedné straně a trvale nízkými náklady na straně druhé. Našim zákazníkům nabízíme výjimečné možnosti v oblasti technologií nezbytných pro stěžejní výrobní procesy, jako je míchání, separace, tepelná úprava a čištění. Partnerství se společností Alfa Laval zajišťuje nejlepší možné výsledky v celém spektru upravených potravin.

Prepared foods 640x360

Typické oblasti použití technologických řešení Alfa Laval:

  • Pekárenské výrobky
  • Obiloviny
  • Cukrovinky
  • Moučníky
  • Výrobky z vajec
  • Med
  • Džemy a marmelády
  • Krmiva pro domácí zvířata
  • Polévky, omáčky a koření
  • Výrobky z rajčat

Řešení Alfa Laval umožňují zákazníkům z potravinářského průmyslu těžit z řady nejpokročilejších dostupných technologií, a to v plném souladu s předpisy FDA i jinými mimořádnými hygienickými požadavky.

Naše jedinečné know-how poskytuje viditelné výhody tisícům výrobců potravin po celém světě, kteří oceňují komplexní výhody globálních technických zdrojů v kombinaci s lokálním know-how a okamžitou podporou. Na společnost Alfa Laval se vždy můžete spolehnout v tom, že vám nabídne nejlepší a nákladově nejefektivnější řešení vašich konkrétních potřeb při úpravě potravin.