2018-09-12 Novinky - produkty

Jsme připraveni přeřadit na vyšší rychlost

Alfa Laval nabízí nejpružnější portfolio zařízení k ohřevu a chlazení, které je vhodné pro širokou škálu aplikací a opírá se o špičkovou podporu a odborné znalosti.

Díky více než 80 letům zkušeností s inovacemi v oblasti přenosu tepla společnost Alfa Laval ví, co to znamená poskytovat vysoce výkonná řešení pro každou aplikaci. Naši odborníci se neustále snaží najít nové způsoby, jak zvýšit spolehlivost, účinnost a zjednodušit provoz a údržbu zařízení.

Alfa Laval dokáže BHE optimalizovat podle konkrétních aplikací a požadavků systému. Každý optimalizovaný výměník tepla je jedinečný výrobek určený pro konkrétního zákazníka, s jedinečným číslem výrobku. Zákazníci mají jistotu, že Alfa Laval využívá k optimalizaci svých produktů veškeré své know-how.

Všechny jednotky BHE jsou tlakově testovány a označeny tak, aby vyhovovaly veškerým důležitým odvětvovým schvalovacím procesům (PED, UL, čínský PV, KHK, KRA a CRN). Současně se pomocí hélia testuje jejich těsnost, aby bylo zajištěno, že každá jednotka bude plynotěsná.

V našem produktovém portfoliu pájených deskových výměníků naleznete následující produkty:

VÝPARNÍKY

Ve úlohách založených na použití výparníků lze pájený deskový výměník tepla (BHE) optimalizovat změnou vlastností kanálů mezi deskami a přidáním distribučního systému. Distribuční systém zajišťuje rovnoměrné rozložení chladiva v celém výměníku tepla. Tím je zajištěn vysoký výkon a stabilní přehřátí za různých podmínek. I když jsou navrženy na typické aplikace, distribuční systémy Alfa Laval lze přizpůsobit i specifickým požadavkům zákazníka.

KONDENZÁTORY

Alfa Laval nabízí řadu BHE optimalizovaných jako kondenzátory. Jsou vybaveny speciálně navrženými kanálovými deskami, které kombinují různé typy prolisů, hloubky lisování a asymetrické kanály. To je činí vhodnými pro širokou škálu aplikací s tepelnými čerpadly – od ohřívačů vody a tepelných mikročerpadel až po rezidenční a komerční systémy.

EKONOMIZÉRY

Malá zastavěná plocha a všestranná konfigurace BHE Alfa Laval usnadňují jejich optimalizaci pro úlohy vyžadující nasazení ekonomizéru.

CHLADIČE OLEJE

Výměníky řady DOC jsou určeny speciálně pro chlazení hydraulických a mazacích olejů. Díky mimořádně robusní konstrukci se snadno a rychle konstruují a jejich speciální připojovací bloky snižují až o 80% namáhání ve srovnání se standardním pipojením.

PLYNOVÉ CHLADIČE

Alfa Laval stojí v čele vývoje nových technologií pro ekologické chlazení s využitím přírodních chladiv jako CO2 a propan. Alfa Laval nabízí nejširší sortiment vysokotlakých výměníků tepla, které jsou nejen účinnější, ale i spolehlivější a bezpečnější pro životní prostředí a osoby, které pracují v jejich blízkosti. 

 

Zajímá Vás více?

Klikněte na níže uvedený odkaz a přečtěte si další podrobnosti o našich pájených výměnících tepla: Pájené deskové výměníky tepla.

V případě dalších dotazů nás, prosím, kontaktujte zde.

Štítky

Vše
heat transfer brazed plate heat exchangers 640x360

Související informace: