2020-03-23 Novinky - produkty

Změny v souvislosti s COVID-19

Je v zájmu společnosti  Alfa Laval, aby byli všichni naši kolegové i zákazníci v bezpečí, ale zároveň děláme všechno, co je v našich silách, aby naše společnost dál fungovala v maximálním rozsahu, který aktuální obtížná situace dovoluje.

 

Rádi bychom informovali naše partnery, zákazníky a všechny, kteří hledají naše produkty, o následujících skutečnostech:

  • Dál pracujeme a snažíme se naplnit všechny potřeby našich zákazníků, a to i v této náročné době. Děláme maximum pro to, abychom zajistili, že nadále budeme naplňovat a překonávat očekávaní našich zákazníků a plnit své sliby.
  • Naši kolegové jsou připraveni Vám pomoci. Nejlepší způsob, jak nás kontaktovat, je online nebo přes mobilní telefony. Proto se prosím spojujte přímo se svým obchodním zástupcem, a to buď e-mailem nebo po telefonu. Pokud jste s námi ještě nebyli v kontaktu, použijte prosím webový kontaktní formulář, abychom vás mohli kontaktovat. Náš webový kontaktní formulář naleznete zde rozkliknutím modré lišty "Vyžádat si informace".
  • S výjimkou naléhavých případů aktuálně nepovolujeme vstup návštěvám do našich kanceláří, a to do odvolání.
  • Naše distribuční centra fungují dál a mezinárodní přeprava se stále snaží naplnit Vaše očekávání, nicméně dodací lhůty mohou být ovlivněny aktuální místní situací, kterou nedokážeme nijak ovlivnit.
  • V případě urgentních situací je náš místní tým připraven Vám pomoci, aby všechny procesy běžely hladce, nicméně všichni naši kolegové mají povoleno navštěvovat zákazníky pouze v případě, že bude zaručena jejich bezpečnost.
  • Všechna rozhodování a všechny své kroky zakládáme na faktech a doporučení místních i mezinárodních odborníků a úřadů.

 

Žádáme všechny, aby byli trpěliví a pokud možno zůstávali v bezpečí. V této situaci potřebujeme hlavně spolupracovat a jednat s rozvahou. Děkujeme za pochopení.

Video oznámení našeho generálního ředitele týkající se aktuální situace naleznete zde.

 

 

corona image CZ1

Související informace: