2020-08-13 Novinky - produkty

Prémiové řešení se samonasáváním – Společnost Alfa Laval doplnila řadu čerpadel LKH Prime o model LKH Prime 40 s vyšším provozním výkonem

S příchodem modelu Alfa Laval LKH Prime 40 dochází k výraznému navýšení výkonu, kdy je možné dosáhnout průtoku až 110 m3/h a výtlaku 115 m.

Model Alfa Laval LKH Prime 20 byl uveden na trh v roce 2016 a stal se novým standardem pro samonasávací čerpadla. Jedná se o všestranné, účinné samonasávací čerpadlo vycházející z modelové řady Alfa Laval LKH, která je lídrem trhu. Využívá kombinaci technického principu „air-screw“ a pokročilé konstrukce, která splňuje i ty nejnáročnější požadavky řady hygienických odvětví. S příchodem modelu Alfa Laval LKH Prime 40 dochází k výraznému navýšení výkonu, kdy je možné dosáhnout průtoku až 110 m3/h a tlakové výšky 115 m.

 

Vynikající účinnost modelů Alfa Laval LKH Prime znamená nižší spotřebu energie. Nejenže jde o řešení vycházející z modelové řady LKH, která je lídrem trhu, ale výsledkem jsou i nízké náklady vlastnictví a delší provozuschopnost. Díky kompatibilitě s čisticími operacemi Cleaning-in-Place (CIP) s obsahem vzduchu je zařízení schopno čerpat také produkty a potenciálně snížit kapitálovou investici spojenou s návrhem procesního systému. Model Alfa Laval LKH Prime se vyznačuje tichým provozem a certifikací dle EHEDG i 3A; je navržen tak, aby splňoval ty nejpřísnější normy a hygienické požadavky potravinářského, mlékárenského a nápojového průmyslu i odvětví kosmetiky a péče o domácnost.

 

„Díky takto výraznému navýšení výkonu nabídneme zákazníkům tytéž výhody účinnosti, nižších emisí hluku a špičkového hygienického designu, které dnes spokojeně využívají u naších čerpadel řady LKH Prime, to vše při mnohem vyšším průtoku a tlaku. Je skvělý pocit splnit a překonat potřeby našich zákazníků, pokud jde o samonasávací řešení,“ uvádí manažer portfolia čerpadel Russ Kelly.

 

Špičková řada odstředivých čerpadel Alfa Laval LKH se pyšní vysokou účinností, nízkou spotřebou energie, řadou doplňkových funkcí pro potřeby různých aplikací a širokým rozsahem hodnot průtoku a tlaku. Jako součást této řady mají modely Alfa Laval LKH Prime vysokou spolehlivost a snadný servis a údržbu.

 

Fakta o modelech Alfa Laval LKH Prime:

  • Špičková účinnost modelů Alfa Laval LKH Prime znamená nízkou spotřebu energie.
  • Modely Alfa Laval LKH Prime doplňují prémiovou platformu čerpadel LKH, která je lídrem trhu. S touto řadou mají společné díly a díky tomu jednodušší servis a kratší dobu odstávky.
  • Všestranná konstrukce modelů Alfa Laval LKH Prime umožňuje použití čisticích operací CIP s obsahem vzduchu i čerpání produktů.
  • Toto čerpadlo je nejnovějším zástupcem dlouhé řady hygienických řešení z dílny společnosti, která je dodavatelem účinných řešení po více než 130 let.

 

Více o LKH Prime

 

 

Související informace: