Systém pro koncentrování piva Revos
Systém Alfa Laval Revos™ pro koncentraci využívá vysokotlakou nízkoteplotní technologii reverzní osmózy k odstranění vody z piva, vína a cideru po fermentaci za účelem výroby kvalitního koncentrátu s až 22 % obj. alkoholu (ABV). Po rehydrataci má stejnou chuť, vůni a obsah alkoholu jako původní produkt. Odstraňuje také alkohol a vodu a produkuje tak nealkoholické pivní koncentráty a jako vedlejší produkt čistou směs etanolu s vodou pro použití jako základ pro alko sodu a podobné nápoje.
Kompaktní, ekonomický a energeticky účinný systém koncentrace piva a jiných nápojů
- Až o 65% nižší přepravní náklady díky sníženým přepravním objemům koncentrátu pro rehydrataci ve velkoobjemových balicích zařízeních a v místě prodeje
- Ušetřete cennou podlahovou plochu v místě prodeje, jako jsou bary a restaurace, rehydratací koncentrátu až v době podávání
- Zachovejte chuťový profil, aroma a obsah alkoholu původního piva nebo jiného nápoje díky nízkoteplotnímu patentovanému dvouprůchodovému zpracování
- Vysoce univerzální systém pro koncentraci piva a jiných nápojů s možností odstraňování alkoholu nebo aromat a výroby neutrálních sladových základů
Zvyšte stabilitu piva a jiných nápojů a zároveň snižte náklady na distribuci a přepravu pomocí systému Alfa Laval Revos pro koncentraci.
Modul Revos pro koncentraci je dvouprůchodový vysokotlaký nízkoteplotní systém reverzní osmózy schopný koncentrovat alkoholické nápoje, včetně piva, vína a cideru. Produkt se ochladí a v prvním průchodu se čerpá přes patentované spirálově vinuté membrány. Při vysokém tlaku voda prostupuje membránami, zahušťuje produkt, přičemž zadržuje až 22 % objemových alkoholu. Bílkoviny, cukry, aromata jsou v koncentrátu piva nebo jiných nápojů zachovány díky pevné pórovité struktuře membrán. Druhý průchod umožňuje regeneraci a zadržení alkoholu a aromat, které unikly během prvního průchodu koncentrace.
Produkty
Pilotní testování a pronájem systémů pro koncentraci piva a jiných nápojů
Vyzkoušejte systém Alfa Laval Revos pro koncentraci. Pošlete osm sudů svého piva nebo nápoje do jednoho ze dvou testovacích míst Alfa Laval (v USA nebo Dánsku) a zúčastněte se na místě testování a kontroly výsledků.
Můžete si také pronajmout a vyzkoušet komerční jednotku, abyste zjistili propustnost koncentrátů a kvalitu produktů ve vlastním provozu.
Služby
Potravinářské služby
Potravinářské služby Alfa Laval pomáhají rozšířit výkonnost vašich potravinářských systémů tím, že maximalizují výkonnost vašeho provozu. To vám umožní:
- Neustále zlepšujte svůj provoz, abyste si udržovali konkurenční výhodu
- Zaměřte se na dobu provozuschopnosti, optimalizaci a dostupnost
- Maximalizujte návratnost investic v průběhu životního cyklu svých potravinářských systémů
Použití
Odpovědi na otázky k systému Revos pro koncentraci
Zde najdete odpovědi na nejčastější otázky o systému Revos pro koncentraci.