Systém pro koncentrování piva Revos
Systém Alfa Laval Revos™ pro koncentraci využívá vysokotlakou nízkoteplotní technologii reverzní osmózy k odstranění vody z piva, vína a cideru po fermentaci za účelem výroby kvalitního koncentrátu s až 22 % obj. alkoholu (ABV). Po rehydrataci má stejnou chuť, vůni a obsah alkoholu jako původní produkt. Odstraňuje také alkohol a vodu a produkuje tak nealkoholické pivní koncentráty a jako vedlejší produkt čistou směs etanolu s vodou pro použití jako základ pro alko sodu a podobné nápoje.
Kompaktní, ekonomický a energeticky účinný systém koncentrace piva a jiných nápojů
- Až o 65% nižší přepravní náklady díky sníženým přepravním objemům koncentrátu pro rehydrataci ve velkoobjemových balicích zařízeních a v místě prodeje
- Ušetřete cennou podlahovou plochu v místě prodeje, jako jsou bary a restaurace, rehydratací koncentrátu až v době podávání
- Zachovejte chuťový profil, aroma a obsah alkoholu původního piva nebo jiného nápoje díky nízkoteplotnímu patentovanému dvouprůchodovému zpracování
- Vysoce univerzální systém pro koncentraci piva a jiných nápojů s možností odstraňování alkoholu nebo aromat a výroby neutrálních sladových základů
Zvyšte stabilitu piva a jiných nápojů a zároveň snižte náklady na distribuci a přepravu pomocí systému Alfa Laval Revos pro koncentraci.
Modul Revos pro koncentraci je dvouprůchodový vysokotlaký nízkoteplotní systém reverzní osmózy schopný koncentrovat alkoholické nápoje, včetně piva, vína a cideru. Produkt se ochladí a v prvním průchodu se čerpá přes patentované spirálově vinuté membrány. Při vysokém tlaku voda prostupuje membránami, zahušťuje produkt, přičemž zadržuje až 22 % objemových alkoholu. Bílkoviny, cukry, aromata jsou v koncentrátu piva nebo jiných nápojů zachovány díky pevné pórovité struktuře membrán. Druhý průchod umožňuje regeneraci a zadržení alkoholu a aromat, které unikly během prvního průchodu koncentrace.
Produkty
Pilotní testování a pronájem systémů pro koncentraci piva a jiných nápojů
Vyzkoušejte systém Alfa Laval Revos pro koncentraci. Pošlete osm sudů svého piva nebo nápoje do jednoho ze dvou testovacích míst Alfa Laval (v USA nebo Dánsku) a zúčastněte se na místě testování a kontroly výsledků.
Můžete si také pronajmout a vyzkoušet komerční jednotku, abyste zjistili propustnost koncentrátů a kvalitu produktů ve vlastním provozu.
Servisní služby
Servisní služby pro potravinářský průmysl
Servisní služby Alfa Laval pomáhají rozšířit výkonnost vašich potravinářských systémů tím, že maximalizují výkonnost vašeho provozu. To vám umožní:
- Neustále zlepšovat svůj provoz, abyste si udržovali konkurenční výhodu
- Zaměřit se na dobu provozuschopnosti, optimalizaci a dostupnost
- Maximalizovat návratnost investic v průběhu životního cyklu svých potravinářských systémů
Získejte podrobnější informace o naší nabídce služeb
Aplikace
Odpovědi na otázky k systému Revos pro koncentraci
Zde najdete odpovědi na nejčastější otázky o systému Revos pro koncentraci.