Varna - výzvy a řešení

.

Příprava mladiny

Pomalá výroba mladiny, vysoká spotřeba energie, ztráta přísad, vysoká spotřeba vody a odpad jsou některé z problémů při výrobě a fermentaci mladiny. Obyčejné problémy, pro které máme mimořádná řešení, aby se výkonu pivovaru zvýšil.

Industrial equipment for brewhouse efficiency 640x360

Výzva

  • Oxidace při rmutování a nebezpečí zatuhnutí

Výsledek

  • Zvýšení výtěžnosti vyprázdněním všech pivních potrubí odplyněnou vodou
  • Zlepšená stabilita chuti piva a trvanlivost
.

Vířivka

Separace kalu, peletizovaného nebo celého chmele z vaší mladiny.

Carlsberg Northampton case 640x360

Výzva

  • Ztráta mladiny a značné plýtvání pivem
  • Vysoký přenos pevných látek do chladiče mladiny může způsobit znečištění
  • Potenciální vysoké náklady na likvidaci odpadního kalu

Výsledek

  • Obnovte 99 % mladiny jinak ztracené jako kal, čímž získáte více piva
  • Zkrácená doba vířivky a nižší spotřeba energie a vody
  • Vyšší využití chmele z protiproudého proplachu pevných látek
  • Snížený odpad a snížení znečištění/zanášení v chladiči mladiny
  • Přeměňte kal na hodnotný vedlejší produkt
.

Chlazení mladiny

Po uvaření mladinu ochlaďte.

Boston Beer case 640x360

Výzva

  • Vysoké náklady na energii

Výsledek

  • Snížení energie až o 40 % opětovným využitím energie z varu mladiny k ohřevu následných várek
.

Dovolte nám, abychom vám pomohli

Získat cenovou nabídku

O jaké použití máte zájem? *
Máte zájem o webináře podle svých potřeb, pozvánky na budoucí akce a novinky o výrobcích a službách?

Tyto informace jsou uchovávány a zpracovávány v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.